Авторизація

     Забули пароль?


Реєстрація

   
Наше життя

Юні кулінари — в ресторані «Євразія»

Безцінною є можливість дарувати радість та нові знан­ня тим, хто їх особливо потребує. 30 вересня, в Міжнародний день глухих, в ресторані «Євразія», що розташований побли­зу столичної станції метро «Лівобережна», відбувся кулінарний майстер-клас для дітей з порушеннями слуху.

Під керівництвом досвідчених кухарів ресторану юні куліна­ри опановували тонкощі приготування піци. А коли виготовлені дітками піци вже були готові, всі мали можливість почастувати власноруч приготованими шедеврами з друзями та батьками.



Для справжніх емоцій слова зайві. Море тепла та позитиву, щасливі очі дітей, захоплення батьків, — такі речі надихають на краще!

Допомога тим, хто її потребує та соціальна відповідальність завжди були важливими для ресторану «Євразія», керівництво якого висловило вдячність Київській організації УТОГ у особі Надії Бадюл за допомогу в організації цього майстер-класу.




Інформація з сайту https://www.facebook.com/evrasiakiev/posts



газета Наше Життя

Юні кулінари — в ресторані «Євразія»

2018-10-27
Освіта / Шкільна сторінка https://ourlife.in.ua/uploads/posts/2018-10/medium/1540495849_evrazija3.jpg

Безцінною є можливість дарувати радість та нові знан­ня тим, хто їх особливо потребує. 30 вересня, в Міжнародний день глухих, в ресторані «Євразія», що розташований побли­зу столичної станції метро «Лівобережна», відбувся кулінарний майстер-клас для дітей з порушеннями слуху.

газета Наше Життя